De allermooiste geboortekaartjes!

Mijn AccountEmail:   
 
Wachtwoord:   
 
 
 
 
Ik ben mijn inlogcodes vergeten.

Geboortekaartjes


1. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment
In ons uitgebreide assortiment kan er op verschillende manieren worden gezocht: door middel van een kaartnummer, of op een door jullie geselecteerd thema. Hebben jullie een geschikt geboortekaartje gevonden? Vergeet dan niet om 3 gratis proefmodellen aan te vragen. Deze sturen we dan ze spoedig mogelijk toe. 

Zodra je overtuigt bent van onze kwaliteit en creativiteit kan je online de geboortekaartjes reserveren. Je selecteert je favoriete kaartje. Je klikt op de knop reserveren. 

Je kan een keuze maken uit twee opties:

- Geboortekaartje reserveren via online partner (je aanvraag wordt doorgestuurd naar onze partner geboortekaartjes.nl)
- Geboortekaartje reserveren via servicepunt

In Nederland beschikken we over 1.250 servicepunten, concreet betekent dit dat er altijd een servicepunt bij jou in de buurt zit. Voer je postcode in en vervolgens krijg je een overzicht van de drie dichtstbijzijnde servicepunten.

2. Reserveer je geboortekaartjes
Nadat je een keuze hebt gemaakt voor bestellen via een online partner of servicepunt krijg je een overzicht te zien van de kaart en kaartprijs. Controleer deze gegevens, vervolgens klik je op bestellen en/of reserveren. De geboortekaartjes zijn nu in het winkelmandje geplaatst.

3. Geef het aantal stuks op
Geef in het invoerveld aan hoeveel kaarten jullie wensen te bestellen. Het minimale aantal is 35 stuks.

4.Vul de bezorggegevens in
Selecteer het bezorgadres of voer een nieuw adres in. Vervolgens selecteer je drukkerij in de buurt.  Volg de aanwijzing op je scherm. Tenslotte druk je op 'definitief reserveren'. We sturen je een bevestiging per e-mail.

5. Het geselecteerde servicepunt neemt contact op
Vervolgens sturen wij het geselecteerde servicepunt een CC van jullie reservering. Het geselecteerde servicepunt zal contact opnemen om de reservering door te spreken en jullie te voorzien van een proef.

We raden je aan tijdig het geboortekaartje te bestellen. Wel zo handig!
Je schrijft je tekst alsof de baby vandaag geboren is, xx cm lang is en xxxx gram weegt en geeft zowel de jongens- als de meisjesnaam die je bedacht heb op. Je krijgt dan van het servicepunt een proef van de opmaak, die jullie rustig na kunnen lezen. Uiteraard is het mogelijk om wijzigingen aan de proef aan te brengen.

Kindje geboren?
Zodra de baby geboren is, neem je contact op met het servicepunt en geeft je de ontbrekende gegevens door. Vervolgens kunnen de geboortekaartjes worden gedrukt.

 

Sitemap | Disclaimer | © Family Cards 2024